Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse, og til det formål benytter vi cookies. Få mere information om, hvordan vi benytter cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.

Flybilletter Ukraine

  • Sammenlign med:

Find flyrejser til Ukraine

Sammenlign lynhurtigt billettilbud til Ukraine og find den bedste, tilgængelige flyrejse. Med Jetcost kan du nemt sammenligne flypriser: indtast din afrejselufthavn, destinationlufthavn, og flyvetider til Ukraine og vores søgemaskine vil på få sekunder vise dig alle de tilgængelige tilbud i forhold til dine kriterier. Book din billige flyrejse til Ukraine med Jetcost, sammenlign de bedste tilbud på lavprisflyrejser med et enkelt klik.

Gå ikke glip af muligheden for at finde den rette billet for dig blandt tusindvis af tilbud på flyrejser til Ukraine. Jetcost sammenligner priser på tilgængelige flyrejser og hjælper dig med at finde den billigste flyrejse gratis. Find billige flyrejser til Ukraine og book den bedste billige flyrejse.

Sammenlign flyrejser til Ukraine

Hvis du leder efter billige fly til Ukraine, kan du finde de bedste priser med Jetcost. For at finde der bedste billige flyrejser til Ukraine, Jetcost sammenligner tilbud med direkte fly eller fly med mellemlandinger for at komme til din destination for den lavest mulige pris.

Vælg den lufthavn, du ønsker at flyve fra og Jetcost søger efter de bedste fly til dig. Du kan til enhver tid filtrere og ændre din søgning: Vælg antal passagerer, den klasse du ønsker at rejse på og datoerne for din rejse og Jetcost klarer resten på få sekunder. Vælg den rigtige flybillet for dig til Ukraine og spar endnu mere ved at flyve til Ukraine på de billigste dage.

Mest populære ruter

København - Lviv kr 792
København - Kherson kr 824
Billund - Kijev (KBP) kr 1,560
Billund - Kharkov kr 2,095
Billund - Lviv kr 1,546
København - Dnepropetrovsk kr 1,544
Billund - Kijev (IEV) kr 470
Aarhus - Lviv kr 3,130
København - Kijev (IEV) kr 682
København - Kijev (KBP) kr 820
København - Odessa kr 955
Billund - Odessa kr 1,679

Seneste søgninger efter fly til Ukraine

København - Kijev (IEV) kr 797
København - Kijev (KBP) kr 848
København - Lviv kr 792
København - Kherson kr 824
Billund - Kijev (KBP) kr 1,560
Billund - Kijev (IEV) kr 1,722
Billund - Kharkov kr 2,095
Billund - Lviv kr 3,213
København - Dnepropetrovsk kr 1,544
Billund - Odessa kr 2,510
København - Odessa kr 1,692
Aarhus - Lviv kr 3,130