Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse, og til det formål benytter vi cookies. Få mere information om, hvordan vi benytter cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.

Flybilletter Ukraine

  • Sammenlign med:

De bedste flyrejser til Ukraine

Leder du efter en flyrejse til Ukraine? Sammenlign flypriser med Jetcost og find det bedste tilbud efter dine behov. Med Jetcost kan du sammenligne tusindevis af tilbud på flyrejser til enhver tid; indtast dine rejsedetaljer og led nu efter din ideelle flyrejse til Ukraine. Opdag de seneste tilbud på lavprisrejser eller book din flyrejse i sidste øjeblik til Ukraine på Jetcost.

Hvornår kan man booke en flyrejse til Ukraine til den bedste pris? Prisen på en flybillet til Ukraine kan variere meget afhængigt af den periode du ønsker at rejse i: med Jetcost kan du sammenligne priser på flyrejser for enhver dato på få sekunder. Sammenlign priser på flybilletter Ukraine og find det bedste tilbud på din billige flyrejse.

Sammenlign flyrejser til Ukraine

Hvis du leder efter billige fly til Ukraine, kan du finde de bedste priser med Jetcost. For at finde der bedste billige flyrejser til Ukraine, Jetcost sammenligner tilbud med direkte fly eller fly med mellemlandinger for at komme til din destination for den lavest mulige pris.

Vælg den lufthavn, du ønsker at flyve fra og Jetcost søger efter de bedste fly til dig. Du kan til enhver tid filtrere og ændre din søgning: Vælg antal passagerer, den klasse du ønsker at rejse på og datoerne for din rejse og Jetcost klarer resten på få sekunder. Vælg den rigtige flybillet for dig til Ukraine og spar endnu mere ved at flyve til Ukraine på de billigste dage.

Mest populære ruter

København - Lviv 1.900 kr.
København - Kijev (KBP) 714 kr.
København - Odessa 822 kr.
København - Kharkov 885 kr.
Aalborg - Kharkov 1.987 kr.
Billund - Kijev (IEV) 441 kr.
København - Kijev (IEV) 638 kr.
Billund - Lviv 1.450 kr.

Seneste søgninger efter fly til Ukraine

København - Odessa 2.256 kr.
Billund - Kijev (IEV) 1.528 kr.
Billund - Lviv 2.926 kr.
København - Kharkov 1.295 kr.
Aalborg - Kijev (IEV) 1.905 kr.
København - Lviv 1.900 kr.
København - Kijev (IEV) 1.327 kr.
København - Kijev (KBP) 714 kr.
Aalborg - Kharkov 1.987 kr.
Abonnér gratis for at få de nyeste rejseopdateringer.
Klik på Tillad når du får besked om Notifikationer.