Din browser er forældet!

Opdatér din browser for at få vist denne hjemmeside ordentligt.

Opdater min browser nu

Jetcost-app

Download Jetcost-appen nu, og sammenlign de bedste tilbud på billige flyrejser, hoteller og biludlejning!

Søg, sammenlign og book fly, hoteller og lejebiler med Jetcost rejseappen!

Med Jetcost-appen kan du søge og sammenligne forskellige priser, når som helst og hvor som helst, fra din mobilenhed helt gratis! Book din flybillet, hotel eller bil til den bedste pris ved at sammenligne de tilgængelige tilbud i fuld komfort og uden ekstra omkostninger. Jetcost-appen hjælper dig med at spare tid og penge ved at finde præcis det, du leder efter, på blot få sekunder.
 

App-Funktioner:

  • Med vores app kan du drage fordel af eksklusive tilbud og konkurrencedygtige priser. Indstil en prisalarm for at få besked, når priserne falder eller stiger, så du kan booke uden at sprænge dit budget.
  • Du kan hurtigt få adgang til din søgehistorik og alle dine foretrukne søgemuligheder. Fortsæt din søgning, hvor du slap, eller gem tilbuddet i dine favoritter, så du ikke går glip af det. Du kan se de flyvninger og søgninger, som du vælger at holde øje med, i et særligt afsnit. 
  • Find de bedste flyrejser, og få opdateringer og anbefalinger takket være vores notifikationer. Prøv prisnotifikationsfunktionen: Klik på klokken, opret en alarm og slap af! Vi giver dig besked om eventuelle prisændringer!
  • Ingen reservationsgebyrer, ingen skjulte omkostninger, kun priser fra de bedste flyselskaber og rejsebureauer.

Download Jetcost-appen nu, og sammenlign de bedste tilbud på billige flyrejser, hoteller og biludlejning!
Abonnér gratis for at få de nyeste rejseopdateringer.
Klik på Tillad når du får besked om Notifikationer.