Din browser er forældet!

Opdatér din browser for at få vist denne hjemmeside ordentligt.

Opdater min browser nu

Vilkår for brug af hjemmesiden 

Velkommen til www.jetcost.no, et websted tilhørende Blue SAS (betegnet som "Blue SAS", "vi", "vores"), et fransk selskab,  der tilhører lastminute.com-koncernen, registreret i handelsregisteret i Paris under nummer RCS 490 641 354 og med vedtægtsmæssigt hjemsted på 75, boulevard Haussmann - 75008 Paris, Frankrig.

Denne hjemmeside ("Hjemmeside") giver slutbrugere ("Bruger( e)" og / eller "Forbruger( e)") mulighed for at indhente oplysninger og sammenligne priser, der opkræves af udbydere af fly, hotelophold og biludlejning ("Tjeneste( r)"). 

Blue SAS forbeholder sig ret til at ændre disse Vilkår og Betingelser uden forudgående varsel, når sådanne ændringer er nødvendige på grund af ændringer i markedsforholdene, ændringer i de juridiske eller lovgivningsmæssige rammer eller i tilfælde af en ændring i risikofaktoren for Blue SAS og / eller i forbindelse med levering af Tjenester, der er gjort tilgængelige på webstedet af Blue SAS, andre virksomheder, der tilhører lastminute.com-koncernen og / eller deres partnere. 

Bemærk, at din brug af Hjemmesiden og dens funktioner, som er frit tilgængelige, indebærer din accept af disse Vilkår og Betingelser for brug af Hjemmesiden ("Vilkår og Betingelser"). 

Websiden og alle oplysninger, tekst, grafik og andet materiale, der anvendes til levering af Tjenesten ("Indhold"), er underlagt nærværende Vilkår og Betingelser.

1. Accept af Vilkår og Betingelser

Læs dette dokument omhyggeligt, inden du logger ind og bruger Tjenesten. Fra det øjeblik Tjenesten anvendes, accepterer Brugeren at være bundet af følgende Vilkår og Betingelser, og garanterer, at han/hun har nået minimumsalderen på 18 år. Hvis du ikke ønsker at være bundet af disse Vilkår, eller hvis du ikke forstår dem, bliver du bedt om ikke at logge ind eller bruge denne Tjeneste.

2. Beskrivelse af Tjenesten

Gennem sin Hjemmeside eller gennem andre tilknyttede websteder, Blue SAS tilbyder service til sammenligning af fly, hotelophold og online biludlejning stillet til rådighed af tredjeparts annoncører (ad-netværk, flyselskaber eller online rejsebureauer, hoteller eller hotel kæder og biludlejningsfirmaer) mod et gebyr.

Denne Hjemmeside søger i realtid de tilgængelige tilbud på de forskellige hjemmesider med rejser, hotelophold og/eller biludlejning og tilbyder Brugeren resultaterne med det samme. På denne måde får Brugeren en database med et intelligent overblik over de tilgængelige flybilletter, hoteller og biler samt de funktioner og priser, der er relateret til de valgte ruter eller tjenester. Brugeren kan direkte via Tjenesten få adgang til det tilbud, der tilbydes af tredjeparter, samt andre tjenester, produkter osv. fra tredjeparter. Bemærk, at Blue SAS, som udgiver, der er vært for tilbuddene, ikke har nogen rolle i fastlæggelsen af kontrakterne vedrørende de tjenester, produkter osv., som Brugeren anmoder om 

Med hensyn til flytilbud tilbyder Blue SAS også en premiumsøgnings- og sammenligningstjeneste ("Premium Search and Comparison Service"), som giver Brugeren mulighed for at sammenligne tilbuddene fra tredjepartspartnere, der udvælges direkte af Blue SAS, på grundlag af den søgning, de har foretaget. Brugeren kan beslutte at sammenligne flytilbud mellem to eller flere tredjepartspartnere, der er udvalgt af Blue SAS, inden søgningen påbegyndes eller efterfølgende via den tilsvarende "pop-up" ("Sammenlign Partnere"). Resultaterne af denne sammenligning vil være synlige på en separat webside, der åbnes, så snart Brugeren har valgt og / eller bekræftet de førnævnte tredjepartspartnere.

Med hensyn til produktet "Hotel" leveres sammenligningstjenesten i nogle tilfælde af Bravometa CH SA, registreringsnummer CHE-357 283 222, med hjemsted i Vicolo dei Calvi 2 - 6830 Chiasso, Schweiz ("Bravometa"). Denne "Hotel" produktsammenligningstjeneste er stillet til rådighed for brugeren af Bravometa i white label, eller som en del af en reklamekontrakt indgået mellem Bravometa og Blue SAS, som derfor ikke har nogen rolle i fastlæggelsen af hotelopholdskontrakten, som brugeren anmoder om. Blue SAS, som udgiver, der huser Bravometas tilbud, er ikke ansvarlig for om de af Bravometa offentliggjorte oplysninger er fuldstændige eller nøjagtige, og er heller ikke ansvarlig for den af Brugeren anmodede Bravometa-tjeneste.

Vi gør Brugeren opmærksom på, at de produkter og Tjenester, som Brugeren har adgang til via vores hjemmeside, tilbydes af vores professionelle partnere, enten direkte (for eksempel flyselskaber, hoteller og biludlejning) eller som mellemled (for eksempel rejsebureauer) via eksterne websteder, som Brugeren omdirigeres til, når han har valgt det ønskede tilbud. Inden du foretager en reservation, opfordrer vi dig til omhyggeligt at kontrollere alle detaljer og betingelser for de tilbud, du får adgang til fra vores hjemmeside.

Hvis du beslutter at logge ind og/eller bruge dem, vil deres brug kun være underlagt uafhængige servicevilkår eller andre tilsvarende dokumenter, der indsendes af sådanne tredjeparter. 

Blue SAS tilbyder ikke nogen form for garanti og er ikke ansvarlig for de tjenester,  produkter, indhold, der tilbydes afandre websteder, eller den måde, hvorpå disse tredjeparter behandler Brugernes personoplysninger. Blue SAS er ikke et rejsebureau eller en rejsearrangør. Vi yder ikke rådgivning som grundlag for beslutninger og / eller handlinger. Vi er ikke part i nogen aftale, som du måtte indgå med tredjeparter, når du bruger Blue SAS-sammenligningstjenesten.

I tilfælde af en klage vedrørende den købte service, skal Brugeren kontakte serviceudbyderen direkte. 

3. Adgang til og brug af Tjenesten 

Brugeren accepterer kun at bruge tjenesten til at sammenligne priserne på fly, hoteller, biler og andre detaljer med det formål at foretage reservationer eller arrangere rejser. Søgning efter fly, hoteller og/eller biler kan udføres efter følgende kriterier: Afrejseby / lufthavn, destinationsby / lufthavn, afrejse- og ankomstdato, antal voksne og mindreårige eller afhentningssted (til biludlejning).

Brug af Tjenesten er kun tilladt til personlige og ikke-kommercielle formål. Følgende aktiviteter er forbudt uden skriftlig tilladelse fra Blue SAS:

  • Adgang til Tjenesten via en manuel eller automatisk procedure til andre formål end personlig brug (kommerciel eller søgeindeksering);

  • Du må ikke kopiere, reproducere, duplikere, tilpasse, bruge, sælge, udveksle eller videresælge noget Tjenesteindhold; bruge software eller andre midler, der bevidst eller på anden måde kan forringe eller blokere den normale drift af Tjenesten (for eksempel forårsage en overbelastning på vores computere eller andre enheder, der giver adgang til Tjenesten);

  • Det er også forbudt at forsøge at overtræde eller omgå begrænsninger i udelukkelsen af brug af robotter eller andre sikkerhedsforanstaltninger i Tjenesten;

  • Du må ikke forsøge at ændre, oversætte, tilpasse, dekompilere, adskille eller omvende den software, vi bruger i forbindelse med Tjenesten;

  • Det er også forbudt at bruge Tjenesten til ulovlige, skadelige eller ukorrekte formål (for eksempel indsamling og lagring af personoplysninger).

Hvis vi bliver opmærksomme på forbudte aktiviteter og / eller føler os truet og / eller ser Tjenesten, andre kunder og tredjeparter truet af en Bruger, kan vi efter eget skøn suspendere, forbyde eller opsige Brugeren adgang til Hjemmesiden uden varsel eller ansvar, samt anlægge sag mod Brugeren selv.

4. Priselementer og muligheden for yderligere gebyrer

Løsningerne på de foreslåede flyvninger, der opfylder de kriterier, der er angivet af Brugeren (rejse, datoer, antal forbindelser osv.), bestilles fra den billigste pris til den dyreste pris (i stigende rækkefølge). Det andet mulige klassificeringskriterium, som kan vælges af Brugeren, er den samlede varighed af rejsen, fra tidspunktet for afrejsen fra afgangslufthavnen til tidspunktet for landing i ankomstlufthavnen ("Varighed"). Det anvendte standardrangeringskriterium er "Anbefalet "-kriteriet, som sorterer resultaterne efter det bedste forhold mellem flyvetid (herunder mellemlandinger) og billetpris. Klassifikationskriteriet kan ændres i henhold til Brugerens valg, som vi leverer filtre til, som giver dig mulighed for at begrænse søgningen til  bestemte tilbud (såsom antal mellemlandinger, prisinterval, varighed, valg af tidspunkter, valg af lufthavne osv.). De tilbud, der sammenlignes på vores hjemmeside, er ikke udtømmende og viser de tilbud, der stilles til rådighed af vores partnere. Priserne, der vises på vores hjemmeside, er inklusive alle omkostninger og uundgåelige beløb pr. person, herunder skatter (for eksempel turistskatter og lufthavnsafgifter), eksklusive omkostninger til ekstra tjenester (hjælpeydelser), der kan vælges af Brugeren på tredjepartsudbyderens hjemmeside. Taksterne og karakteristikaene for de tjenester, der vises på Blue SAS' websted, overføres af tredjepartsleverandører via IT-værktøjer. Da vi ikke kan udelukke transmissionsforsinkelser eller tekniske fejl, skal du altid tjekke dem på leverandørens hjemmeside, før du fortsætter med købet

Udbydere kan tilbyde yderligere betalte tjenester såsom forsikring. Flyselskaberne kan også opkræve ekstra gebyrer for visse tjenester, såsom sædevalg, ændring af dit boardingpas i lufthavnen, boarding af specialbagage. Disse ekstra omkostninger er ikke inkluderet i prisen.

Tilbud kan være underlagt specifikke prisregler, såsom aflysnings- og ændringspolitikker, der varierer fra billet til billet. Billetpriser og særlige betingelser kan variere afhængigt af flyselskabet. Derfor opfordrer vi dig til at tjekke de prisbetingelser, der gælder for din flyrejse, på leverandørens hjemmeside.

De foreslåede hoteltilbud, der opfylder de parametre, der er angivet af Brugeren (by, datoer, antal gæster osv.), vises i henhold til forskellige kriterier (herunder popularitet, laveste pris, højeste pris, afstand, rating og rabat). Resultaterne er klassificeret, som standard, i henhold til "popularitet", som bestemmes på grundlag af tre kriterier: populariteten af hoteller / indkvarteringer (analyse af de mest bookede hoteller / indkvarteringer på vores partneres booking hjemmesider), antallet af anmeldelser (antal offentlige anmeldelser fra kunder på disse hoteller / indkvarteringssteder) og kvaliteten af indholdet (tilstedeværelse eller fravær af en detaljeret beskrivelse og antallet af billeder for hvert hotel / indkvartering). Såfremt muligt, angiver vi, om morgenmaden er inkluderet i den offentliggjorte pris, og / eller om den omfatter muligheden for at annullere uden gebyr / bøde. Under alle omstændigheder offentliggøres de nøjagtige annulleringsbetingelser og gebyrer på tjenesteyderens hjemmeside. Derudover stiller vi de såkaldte "hovedfiltre" til rådighed, som giver dig mulighed for at skjule eller vælge bestemte tilbud (såsom budget, hotel / indkvarteringstype, rangordning, afstand fra byens centrum valgt af Brugeren osv.), samt de "ekstra" filtre, som giver dig mulighed for at tilføje yderligere søgeparametre relateret til de ekstra tjenester, der tilbydes af hotellet / indkvarteringen. De tilbud, der sammenlignes på vores hjemmeside, er ikke udtømmende og repræsenterer tilbuddene fra vores partnere.

De foreslåede lejetilbud, der opfylder de parametre, der er angivet af Brugeren (sted, afhentningstidspunkt og returtidspunkt), klassificeres fra de billigste til de dyreste (stigende priser). Derudover forsyner vi Brugeren med filtre, der giver dem mulighed for at skjule eller vælge kun bestemte tilbud (såsom partnere, bilens egenskaber, prisinterval osv.). De tilbud, der sammenlignes på vores hjemmeside, er ikke udtømmende og repræsenterer tilbuddene fra vores partnere.

5. Brug af Hjemmesiden  

Brugeren kan frit besøge Hjemmesiden og bruge dens funktioner til personlige og ikke-kommercielle formål. Ved at bruge sammenligningstjenesten, der stilles til rådighed af Blue SAS, anerkender og erklærer Brugeren at handle på et rent personligt grundlag.

Du har ikke tilladelse til at ændre, genbruge, kopiere, distribuere, overføre, reproducere, offentliggøre, licensere eller bruge, oprette afledte værker eller aktiviteter, overføre eller sælge eller under alle omstændigheder gøre nogen kommerciel brug, der ikke er af personlig karakter af de oplysninger, nyheder, indhold, software og systemer, eller produkter, der er opnået eller gjort tilgængelige for dig via Hjemmesiden og brugen af tjenesten.

For at bruge funktionerne på Hjemmesiden skal Brugeren have en internetforbindelse, som skal skaffes for egen regning fra en pålidelig udbyder. Blue SAS er ikke ansvarlig for eventuelle skader på Brugerens udstyr som direkte eller indirekte følge af internetforbindelsen.

6. Adfærdsregler

Du accepterer at bruge Hjemmesiden, dens funktioner og tjenester til lovlige formål og i overensstemmelse med disse Vilkår og Betingelser. Især forpligter Brugeren sig til ikke at sende eller distribuere ulovligt, ærekrænkende, vulgært, uanstændigt, stødende eller forstyrrende indhold gennem Webstedet og dets funktioner eller til at bruge Webstedet og dets funktioner til at udføre handlinger, der kan skade Blue SAS' image og omdømme eller forårsage andre tab eller skader på Blue SAS.

Derudover forpligter Brugeren sig til ikke at sende reklamemateriale, uønsket og/eller uopfordret kommunikation, der kan forstyrre funktionaliteten af Hjemmesiden af tredjeparter.

7. Intellektuel Ejendomsret

Du anerkender og accepterer, at alle oplysninger, data, software, indhold, musik, lyde, fotografier og billeder, videoer og andet indhold på Hjemmesiden ("Indholdet") er Blue SAS og/eller dets licensgiveres eksklusive ejendom. 

I henhold til afsnit 5 i disse Vilkår og Betingelser erhverver Brugeren ikke nogen rettigheder til indholdet og / eller Hjemmesiden med eneret til at bruge Hjemmesiden i overensstemmelse med disse Vilkår og Betingelser.

Brugeren har tilladelse til at udskrive og / eller downloade indholdet (herunder Vilkår og Betingelser) udelukkende til egen personlig brug.

8. Hyperlinks til andre hjemmesider på internettet

Hjemmesiden indeholder hyperlinks til andre internetressourcer tilhørende andre Blue Sas forretningspartnere. Offentliggørelsen af hyperlinks på Hjemmesiden udføres til informationsformål og til brug for Brugerens reference og indebærer ikke nogen anerkendelse eller godkendelse af deres indhold af Blue SAS. Derudover kontrollerer Blue SAS ikke indhold, oplysninger, tjenester og / eller produkter, der tilbydes af sådanne linkede websteder. Blue SAS vil ikke blive holdt ansvarlig for sandfærdigheden, nøjagtigheden og opdateringen af de oplysninger, der offentliggøres på sådanne linkede hjemmesider. Brugeren anerkender, at brugen af sådanne hjemmesider vil finde sted på egen risiko. Offentliggørelsen af et hyperlink eller andre internetressourcer på Hjemmesiden indebærer ikke nogen form for tilknytning og / eller partnerskab mellem Blue SAS og ejerne af de linkede hjemmesider.

9. Ansvarsbegrænsning

Blue SAS hæfter kun for skader, der er forårsaget af forsætlige handlinger eller grov uagtsomhed begået af de ansatte. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle følgeskader, særlige, tilfældige eller indirekte tab eller for skader, såsom tab af fortjeneste, der måtte følge af nærværende Vilkår og Betingelser. Under alle omstændigheder vil Blue SAS' ansvar være begrænset til det maksimale omfang, loven tillader.

10. Udelukkelse af garantier

Vores Tjeneste og dens Inkluderede Indhold leveres på en "som den er" og "som tilgængelig" basis, uden garanti eller repræsentation af nogen art. Ingen af de oplysninger, der er indhentet af Brugeren via Hjemmesiden eller andre midler, der er forbundet med vores tjenester, vil give anledning til nogen garanti, der ikke er klart fastsat i nærværende Vilkår og Betingelser.

11. Fortrolighedspolitik og oplysninger vedrørende behandling af personoplysninger 

Du kan finde oplysninger om, hvordan vi behandler personlige oplysninger, og hvordan vi bruger Cookies på Hjemmesiden i vores privatlivspolitik.

12. Ændringer

Blue SAS forbeholder sig ret til at ændre disse Vilkår og Betingelser uden forudgående varsel, når sådanne ændringer er nødvendige på grund af ændringer i markedsforholdene, ændringer i de lovgivnings- eller de reguleringsmæssige rammer eller i tilfælde af ændringer i risikofaktoren for Blue SAS og / eller i forbindelse med leveringen af Tjenester, der er gjort tilgængelige på Blue SAS-Hjemmesiden, andre virksomheder, der tilhører lastminute.com-koncernen og / eller deres partnere. 

13. Anmodning om assistance

Forbrugere og brugere, der har brug for information og hjælp vedrørende produkter eller tjenester, der tilbydes af virksomheder, der tilhører lastminute.com group, kan du kontakte os via hjælpekanalerne på vores hjemmesider.

Erhvervsbrugere (fagfolk og virksomheder) kan kontakte os skriftligt via den kommercielle referent-e-mail eller den e-mailadresse, der er angivet i den kontraktlige dokumentation.

I henhold til artikel 16 i EU's fordning om digitale tjenester (Europaparlamentets og Rådets forordning (EU) 2022/2065 af 19. oktober 2022) tilvejebringer lastminute.com group en dedikeret kanal til at indsende meddelelser om ulovligt indhold på vores hjemmeside, hvilken er tilgængelig via vores dedikerede side til EU's fordning om digitale tjenester.

I henhold til artikel 20 i EU's fordning om digitale tjenester (Europaparlamentets og Rådets forordning (EU) 2022/2065 af 19. oktober 2022) tilvejebringer lastminute.com et internt klagebehandlingssystem, der giver forbrugere og erhvervsbrugere ("Modtagere af tjenesten") mulighed for at indgive en klage over den beslutning, der er truffet af lastminute.com i henhold til artikel 16 i fordningen om digitale tjenester vedrørende ulovligt indhold eller uforenelighed med vores vilkår og betingelser (såsom en beslutning om at fjerne, deaktivere, suspendere eller opsige adgangen til oplysninger, tjenester eller din konto). Dette interne klagebehandlingssystem er tilgængeligt via vores dedikerede side til EU's fordning om digitale tjenesterr.

14. Lovvalg og enekompetence

Alle tvister, der opstår som følge af eller i forbindelse med forholdet mellem Blue SAS og Brugere, vil blive løst, i det omfang den lov, der finder anvendelse, er tilladt i henhold til den franske lovgivning. 

I det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning og internationale aftaler, er parterne enige om, at definitionen af enhver tvist, der måtte opstå mellem dem under henvisning til disse Vilkår og Betingelser, vil være enekompetence for de almindelige domstole, der er territorialt kompetente for det vedtægtsmæssige hjemsted for Blue SAS. 

Hvis Brugeren er en forbruger, er retten på Brugerens hjemsted kompetent.

Vi vil gerne informere dig om, at Europa-Kommissionen stiller en online tvistbilæggelsesplatform til rådighed for alle EU-borgere, der letter uafhængig udenretslig bilæggelse af onlinetvister mellem forbrugere og EU-virksomheder ("OTB-platformen"). Platformen er tilgængelig via følgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr 

Hvis din klage ikke accepteres af platformen, for at hjælpe dig med at løse dit problem, bedes du kontakte vores personale direkte pr. e-mail og / eller telefon via nedenstående kontaktinformationer.

Kontaktoplysninger:

Blue SAS, 75, boulevard Haussmann - 75008 Paris, Frankrig

E-mail : [email protected]

Abonnér gratis for at få de nyeste rejseopdateringer.
Klik på Tillad når du får besked om Notifikationer.