Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse, og til det formål benytter vi cookies. Få mere information om, hvordan vi benytter cookies, og hvordan du kan ændre dine indstillinger.

Flybilletter Kenya

  • Sammenlign med:

Billige flyrejser til Kenya

Jetcost gør det muligt for dig at sammenligne et bredt udvalg af flybilletter til overkommelige priser, helt uden besvær. På få sekunder vil du få tusindevis af tilbud til at flyve til Kenya, filtreret efter dine behov, og allerede opstillet efter den billigste. Gå ikke glip af chancen for at spare! Gå ikke glip af en eneste chance! Find billige flyrejser til Kenya og sammenlign priser på flybilletter.

Jetcost tilbyder dig de billigste flyrejser til Kenya nemt og hurtigt. Sammenlign priser på flybilletter og spar penge på din næste rejse. Med Jetcost kan du booke billige flyrejser til Kenya med blot nogle få trin.

Alle flytilbud til Kenya

Jetcost sammenligner tilbudene fra hundredvis af flyselskaber for at finde direkte fly og fly med mellemlandinger til Kenya. Vælg blot din afgangslufthavn og Jetcost finder de billigste fly til Kenya. Filtrer din søgning efter dine præferencer og spar endnu mere ved at vælge alternative datoer og alternative lufthavne.

Find din billigste billet til Kenya med kun få klik. Indtast antal passagerer og den klasse i ønsker at flyve på og Jetcost finder de fly der bedst passer til dine behov. Med mulighed for at se priser for datoer tæt på de udvalgte, kan du altid vælge det bedste tidspunkt at flyve til Kenya.

Mest populære ruter

Billund - Nairobi (NBO) 2.703 kr.
Aalborg - Nairobi (NBO) 3.251 kr.
København - Nairobi (WIL) 5.027 kr.
København - Kisumu 6.245 kr.
Aalborg - Mombasa 4.377 kr.
København - Nairobi (NBO) 2.955 kr.
København - Mombasa 3.919 kr.
Billund - Mombasa 3.865 kr.

Seneste søgninger efter fly til Kenya

Billund - Nairobi (NBO) 4.617 kr.
København - Nairobi (NBO) 3.442 kr.
Aalborg - Nairobi (NBO) 3.389 kr.
København - Nairobi (WIL) 5.027 kr.
København - Kisumu 6.245 kr.
Billund - Mombasa 4.308 kr.
København - Mombasa 7.106 kr.
Aalborg - Mombasa 4.377 kr.