Din browser er forældet!

Opdatér din browser for at få vist denne hjemmeside ordentligt.

Opdater min browser nu

Flybilletter Hong Kong

Udvalgte datoer giver muligvis ikke resultater på grund af COVID-19. Vi foreslår, at du ændrer datoerne.
Vælg afgang
  • Seneste søgninger
Vælg ankomst
  • Seneste søgninger
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Søger du en enkeltbillet?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Klasse og passagerer
Kabineklasse
Økonomi
Kun tilgængelig for Økonomi
Antal passagerer
Voksne
{{ adults }}
Børn
{{ children }}
Børn
{{ infants }}
  • Sammenlign med:

Flytilbud til Hong Kong

Find et last-minute-tilbud eller en billig flyrejse til Hong Kong

China Eastern
ons 17.07 (CPH) København -> (HKG) Hongkong
China Eastern
tir 30.07 (HKG) Hongkong -> (CPH) København

Pris fundet 12 dage siden
5.494 kr.
Hvordan får vi de oplysninger, du ser her? Bemærk, at vi tilbyder en online sammenligningstjeneste, og at alle oplysninger og priser vedrørende tjenester og/eller produkter, der er tilgængelige på vores hjemmeside, leveres af vores tredjeparts partnere. Vi gør vores bedste for at vise dig opdaterede oplysninger, men bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for fuldstændigheden eller nøjagtigheden af de offentliggjorte oplysninger. Tjek derfor alle betingelser omhyggeligt på partnerens hjemmeside, inden du foretager en reservation. Tjek vores Almene betingelser for flere detaljer. Læs mere

Populære flyselskaber, der flyver til Hong Kong

De mest populære og mest søgte flyselskaber, der flyver i Hong Kong

Flybilletter til Hong Kong

Spar tid og penge med Jetcosts søgemaskine. Leder du efter en flyrejse til Hong Kong? Jetcost giver dig mulighed for at sammenligne de bedste tilbud fra de bedste flyselskaber og online rejsebureauer uden at spilde tid! Bare indtast dine rejsedetaljer og sammenlign flypriser til Hong Kong. Find billige flyrejser og lavprisflyrejser til Hong Kong med et enkelt klik.

Hvornår kan man booke en flyrejse til Hong Kong til den bedste pris? Prisen på en flybillet til Hong Kong kan variere meget afhængigt af den periode du ønsker at rejse i: med Jetcost kan du sammenligne priser på flyrejser for enhver dato på få sekunder. Sammenlign priser på flybilletter Hong Kong og find det bedste tilbud på din billige flyrejse.

Alle flytilbud til Hong Kong

Jetcost sammenligner tilbudene fra hundredvis af flyselskaber for at finde direkte fly og fly med mellemlandinger til Hong Kong. Vælg blot din afgangslufthavn og Jetcost finder de billigste fly til Hong Kong. Filtrer din søgning efter dine præferencer og spar endnu mere ved at vælge alternative datoer og alternative lufthavne.

Find din billigste billet til Hong Kong med kun få klik. Indtast antal passagerer og den klasse i ønsker at flyve på og Jetcost finder de fly der bedst passer til dine behov. Med mulighed for at se priser for datoer tæt på de udvalgte, kan du altid vælge det bedste tidspunkt at flyve til Hong Kong.

Abonnér gratis for at få de nyeste rejseopdateringer.
Klik på Tillad når du får besked om Notifikationer.