Flyrejser med Yakutia Airlines

Oplysninger om Yakutia Airlines

Jetcost giver dig den helt rigtige hjælp. Vi søger efter alle de tilgængelige billige tilbud fra Yakutia Airlines og giver dig det, som passer bedst til dine datoer, dine tidspunkter og dit budget. Når du har fundet det rette tilbud, skal du bare klikke videre til Yakutia Airlines, og bestille rejsen direkte hos dem.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra Yakutia Airlines til dig.

Yakutia Airlines - flåde: 22 + 1

Oplysninger om Yakutia Airliness flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Antonov An-140 Antonov An-140 4
Boeing 737 Boeing 737-700 5
Boeing 737-800 3
Boeing 757 Boeing 757-200 5
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 3
Sukhoi Superjet 100 Sukhoi Superjet 100 2

Service og underholdning ombord på Yakutia Airlines:

Bagage hos Yakutia Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Grundlagt: 2002

Flådens alder (år): 12.1


Yakutia Airlines (R3/SYL)

Når du er på udkig efter en flyrejse med Yakutia Airlines, giver det mening at begynde hos Jetcost. Vi er ikke agenter eller mellemmænd, blot en søgemaskine: ganske enkelt. Det betyder, at når du har fundet det perfekte tilbud på din flyrejse, så skal du bare klikke dig videre til Yakutia Airlines, og bestille direkte på deres website.