Flyrejser med Virgin Atlantic

Oplysninger om Virgin Atlantic

Jetcost giver dig den helt rigtige hjælp. Vi søger efter alle de tilgængelige billige tilbud fra Virgin Atlantic og giver dig det, som passer bedst til dine datoer, dine tidspunkter og dit budget. Når du har fundet det rette tilbud, skal du bare klikke videre til Virgin Atlantic, og bestille rejsen direkte hos dem.

Jetcost kan gøre det samme for hoteller og biludlejning. Der er ingen skjulte omkostninger, og vi tager ikke en andel eller opkræver afgifter; vi giver dig bare de oplysninger, du har brug for. Næste gang du er på udkig efter en billig flybillet med Virgin Atlantic, så gå direkte til Jetcost.

Virgin Atlantic - flåde: 39 + 4

Oplysninger om Virgin Atlantics flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Airbus A330 Airbus A330-300 3
Airbus A340 Airbus A340-300 4
Airbus A340-600 19
Boeing 747 Boeing 747-400 13

Service og underholdning ombord på Virgin Atlantic:

Bagage hos Virgin Atlantic (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Virgin Atlantic flyver primært til og fra London - Heathrow Lufthavn (LHR).

London - Heathrow (LHR / EGLL)

Fulde navn: Virgin Atlantic Airways Ltd.

Grundlagt: 22-06-1984

Flådens alder (år): 9.1

Virgin Atlantic - Alliancer og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Bonusprogram for Virgin Atlantic er Flying Club.


Virgin Atlantic (VS/VIR)

Når du er på udkig efter en flyrejse med Virgin Atlantic, giver det mening at begynde hos Jetcost. Vi er ikke agenter eller mellemmænd, blot en søgemaskine: ganske enkelt. Det betyder, at når du har fundet det perfekte tilbud på din flyrejse, så skal du bare klikke dig videre til Virgin Atlantic, og bestille direkte på deres website.