Flyrejser med Vietnam Airlines

Oplysninger om Vietnam Airlines

Vietnam Airlines er et populært flyselskab blandt Jetcosts brugere. Deres store udvalg af destinationer og gode tilbud tiltrækker en hær af kyndige shoppere på udkig efter billige flybilletter fra Vietnam Airlines. Besøg vores website for at se de seneste tilbud fra Vietnam Airlines, eller brug søgefunktionen, hvis du vil søge efter bestemte datoer og ledige fly.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra Vietnam Airlines til dig.

Vietnam Airlines - flåde: 70 + 3

Oplysninger om Vietnam Airliness flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Airbus A320 Airbus A320-200 8
Airbus A321 Airbus A321-200 28
Airbus A330 Airbus A330-200 9
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 12
Boeing 777 Boeing 777-200 10
Fokker F70 / F100 Fokker F70 2

Service og underholdning ombord på Vietnam Airlines:

Bagage hos Vietnam Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Vietnam Airlines flyver primært til og fra Hanoi Lufthavn (HAN).

Hanoi - Noi Bai International (HAN / VVNB)

Grundlagt: 1956

Flådens alder (år): 6.6

Vietnam Airlines - Alliancer og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Vietnam Airlines er tilsluttet alliancen SkyTeam. Bonusprogram for Vietnam Airlines er Golden Lotus Plus.


Vietnam Airlines (VN/HVN)

Der søges ofte efter Vietnam Airlines på internettet for at finde billige tilbud på flyrejser. Problemet er, at der er så mange valgmuligheder og så mange oplysninger, du skal søge efter, når du er på udkig efter den perfekte flyrejse med Vietnam Airlines til din destination, så måske vil du være glad for at få lidt hjælp.