Flyrejser med Tunisair

Oplysninger om Tunisair

Jetcost giver dig den helt rigtige hjælp. Vi søger efter alle de tilgængelige billige tilbud fra Tunisair og giver dig det, som passer bedst til dine datoer, dine tidspunkter og dit budget. Når du har fundet det rette tilbud, skal du bare klikke videre til Tunisair, og bestille rejsen direkte hos dem.

Jetcost gøre det nemt at finde et billigt flyselskab. Vi sørger for, at du finder den flyrejse, du har fortjent, uanset hvordan dine prioriteter eller dit budget er! Så hvis du vil finde billige billetter med Tunisair, så husk at kigge på Jetcosts website allerede i dag. Vi håber, at du nyder din flyrejse!

Tunisair - flåde: 32 + 1

Oplysninger om Tunisairs flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Airbus A300 Airbus A300-600 3
Airbus A319 Airbus A319-100 4
Airbus A320 Airbus A320-200 14
Boeing 737 Boeing 737-500 4
Boeing 737-600 7

Service og underholdning ombord på Tunisair:

Bagage hos Tunisair (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Tunisair flyver primært til og fra Tunis - Carthage Lufthavn (TUN).

Tunis - Carthage (TUN / DTTA)

Fulde navn: Société Tunisienne de l'Air

Grundlagt: 21-10-1948

Flådens alder (år): 15.3

Tunisair - Alliancer og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Tunisair er tilsluttet alliancen Arab Air Carriers Organization. Bonusprogram for Tunisair er Fidelys.


Tunisair (TU/TAR)

Der søges ofte efter Tunisair på internettet for at finde billige tilbud på flyrejser. Problemet er, at der er så mange valgmuligheder og så mange oplysninger, du skal søge efter, når du er på udkig efter den perfekte flyrejse med Tunisair til din destination, så måske vil du være glad for at få lidt hjælp.