Flyrejser med Southwest Airlines

Oplysninger om Southwest Airlines

Med denne arbejdsmetode bevarer du overblikket. Det er nemt at forestille sig, den frustration det er at se et godt tilbud på billige flybilletter med Southwest Airlines for efterfølgende blot at finde ud af, at der skal lægges gebyrer oven i til bureauet. Hvis dit foretrukne flyselskab er Southwest Airlines kan du vælge den nemme løsning: Søg med Jetcost, og bestil derefter direkte.

Så næste gang, du planlægger en flyrejse, skulle du prøve Jetcosts website først. Du er måske på udkig efter de bedste tilbud på flybilletter med Southwest Airlines, eller du overvejer måske at leje bil eller finde hotel. Uanset hvad det er, så vil Jetcost levere den bedste løsning.

Southwest Airlines - flåde: 572 + 25

Oplysninger om Southwest Airliness flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Boeing 737 Boeing 737-300 163
Boeing 737-500 25
Boeing 737-700 374
Boeing 737-800 10

Service og underholdning ombord på Southwest Airlines:

Bagage hos Southwest Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Southwest Airlines flyver primært til og fra Dallas - Fort Worth International Lufthavn (DFW).

Grundlagt: 15-03-1967

Flådens alder (år): 12

Southwest Airlines - Alliancer og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Bonusprogram for Southwest Airlines er Rapid Rewards.


Southwest Airlines (WN/SWA)

Der søges ofte efter Southwest Airlines på internettet for at finde billige tilbud på flyrejser. Problemet er, at der er så mange valgmuligheder og så mange oplysninger, du skal søge efter, når du er på udkig efter den perfekte flyrejse med Southwest Airlines til din destination, så måske vil du være glad for at få lidt hjælp.