Flyrejser med Mauritania Airlines International

Oplysninger om Mauritania Airlines International

Uanset om du planlægger ferie eller forretningsrejse ved vi, at Mauritania Airlines International er et af de bedste og mest anbefalede flyselskaber. Vi vil hjælpe dig med at finde billige flyrejser med Mauritania Airlines International. Takket være vores letanvendelige website kan du også finde det bedste sted at reservere hotel og leje bil.

Jetcost kan gøre det samme for hoteller og biludlejning. Der er ingen skjulte omkostninger, og vi tager ikke en andel eller opkræver afgifter; vi giver dig bare de oplysninger, du har brug for. Næste gang du er på udkig efter en billig flybillet med Mauritania Airlines International, så gå direkte til Jetcost.

Mauritania Airlines International - flåde: 3

Oplysninger om Mauritania Airlines Internationals flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Boeing 737 Boeing 737-500 2
Boeing 737-700 1

Service og underholdning ombord på Mauritania Airlines International:

Bagage hos Mauritania Airlines International (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Grundlagt: 2010

Flådens alder (år): 14.4


Mauritania Airlines International (L6/MAI)

Hvis du vil flyve med Mauritania Airlines International, kan Jetcost hjælpe dig med at finde de bedste flytilbud, der findes online. Det tager kun et øjeblik at bruge vores søgemaskine til at finde de perfekte billige flybilletter med Mauritania Airlines International. Du kan også bare klikke på tilbuddene fra Mauritania Airlines International på vores website!