Flyrejser med Mandarin Airlines

Oplysninger om Mandarin Airlines

Mandarin Airlines er et populært flyselskab blandt Jetcosts brugere. Deres store udvalg af destinationer og gode tilbud tiltrækker en hær af kyndige shoppere på udkig efter billige flybilletter fra Mandarin Airlines. Besøg vores website for at se de seneste tilbud fra Mandarin Airlines, eller brug søgefunktionen, hvis du vil søge efter bestemte datoer og ledige fly.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra Mandarin Airlines til dig.

Mandarin Airlines - flåde: 8

Oplysninger om Mandarin Airliness flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 8

Service og underholdning ombord på Mandarin Airlines:

Bagage hos Mandarin Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Mandarin Airlines flyver primært til og fra Taipei - Sung Shan Lufthavn (TSA).

Taipei - Songshan (Sung Shan) (TSA / RCSS)

Grundlagt: 01-06-1991

Aktivitet begyndt: 16-10-1991

Flådens alder (år): 6.2


Mandarin Airlines (AE/MDA)

Hvis du vil flyve med Mandarin Airlines, kan Jetcost hjælpe dig med at finde de bedste flytilbud, der findes online. Det tager kun et øjeblik at bruge vores søgemaskine til at finde de perfekte billige flybilletter med Mandarin Airlines. Du kan også bare klikke på tilbuddene fra Mandarin Airlines på vores website!