Flyrejser med Lufthansa CityLine

Oplysninger om Lufthansa CityLine

Med denne arbejdsmetode bevarer du overblikket. Det er nemt at forestille sig, den frustration det er at se et godt tilbud på billige flybilletter med Lufthansa CityLine for efterfølgende blot at finde ud af, at der skal lægges gebyrer oven i til bureauet. Hvis dit foretrukne flyselskab er Lufthansa CityLine kan du vælge den nemme løsning: Søg med Jetcost, og bestil derefter direkte.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra Lufthansa CityLine til dig.

Lufthansa CityLine - flåde: 61

Oplysninger om Lufthansa CityLines flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Canadair CRJ-700 Canadair CRJ-700 16
Canadair CRJ-900 Canadair CRJ-900 12
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 9
Embraer ERJ-195 24

Service og underholdning ombord på Lufthansa CityLine:

Bagage hos Lufthansa CityLine (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Flådens alder (år): 3.3


Lufthansa CityLine (CL/CLH)

Når du er på udkig efter en flyrejse med Lufthansa CityLine, giver det mening at begynde hos Jetcost. Vi er ikke agenter eller mellemmænd, blot en søgemaskine: ganske enkelt. Det betyder, at når du har fundet det perfekte tilbud på din flyrejse, så skal du bare klikke dig videre til Lufthansa CityLine, og bestille direkte på deres website.