Flyrejser med Kuwait Airways

Oplysninger om Kuwait Airways

Med denne arbejdsmetode bevarer du overblikket. Det er nemt at forestille sig, den frustration det er at se et godt tilbud på billige flybilletter med Kuwait Airways for efterfølgende blot at finde ud af, at der skal lægges gebyrer oven i til bureauet. Hvis dit foretrukne flyselskab er Kuwait Airways kan du vælge den nemme løsning: Søg med Jetcost, og bestil derefter direkte.

Så næste gang, du planlægger en flyrejse, skulle du prøve Jetcosts website først. Du er måske på udkig efter de bedste tilbud på flybilletter med Kuwait Airways, eller du overvejer måske at leje bil eller finde hotel. Uanset hvad det er, så vil Jetcost levere den bedste løsning.

Kuwait Airways - flåde: 18

Oplysninger om Kuwait Airwayss flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Airbus A300 Airbus A300-600 5
Airbus A310 Airbus A310-300 3
Airbus A320 Airbus A320-200 3
Airbus A340 Airbus A340-300 4
Boeing 747 Boeing 747-400 1
Boeing 777 Boeing 777-200 2

Service og underholdning ombord på Kuwait Airways:

Bagage hos Kuwait Airways (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Kuwait Airways flyver primært til og fra Kuwait Lufthavn (KWI).

Grundlagt: 03-1954

Flådens alder (år): 18.4

Kuwait Airways - Alliancer og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Kuwait Airways er tilsluttet alliancen Arab Air Carriers Organization. Bonusprogram for Kuwait Airways er Oasis Club.


Kuwait Airways (KU/KAC)

Når du er på udkig efter en flyrejse med Kuwait Airways, giver det mening at begynde hos Jetcost. Vi er ikke agenter eller mellemmænd, blot en søgemaskine: ganske enkelt. Det betyder, at når du har fundet det perfekte tilbud på din flyrejse, så skal du bare klikke dig videre til Kuwait Airways, og bestille direkte på deres website.