Flyrejser med Fiji Airways

Oplysninger om Fiji Airways

Med denne arbejdsmetode bevarer du overblikket. Det er nemt at forestille sig, den frustration det er at se et godt tilbud på billige flybilletter med Fiji Airways for efterfølgende blot at finde ud af, at der skal lægges gebyrer oven i til bureauet. Hvis dit foretrukne flyselskab er Fiji Airways kan du vælge den nemme løsning: Søg med Jetcost, og bestil derefter direkte.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra Fiji Airways til dig.

Fiji Airways - flåde: 7

Oplysninger om Fiji Airwayss flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Airbus A330 Airbus A330-200 3
Boeing 737 Boeing 737-700 1
Boeing 737-800 3

Service og underholdning ombord på Fiji Airways:

Bagage hos Fiji Airways (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Fiji Airways flyver primært til og fra Nadi Lufthavn (NAN).

Nadi - International (NAN / NFFN)

Fulde navn: Air Pacific Ltd

Grundlagt: 1951

Aktivitet begyndt: 27-06-2013

Flådens alder (år): 7.4


Fiji Airways (FJ/FJI)

Når du er på udkig efter en flyrejse med Fiji Airways, giver det mening at begynde hos Jetcost. Vi er ikke agenter eller mellemmænd, blot en søgemaskine: ganske enkelt. Det betyder, at når du har fundet det perfekte tilbud på din flyrejse, så skal du bare klikke dig videre til Fiji Airways, og bestille direkte på deres website.