Flyrejser med Continental Airlines

Oplysninger om Continental Airlines

Med denne arbejdsmetode bevarer du overblikket. Det er nemt at forestille sig, den frustration det er at se et godt tilbud på billige flybilletter med Continental Airlines for efterfølgende blot at finde ud af, at der skal lægges gebyrer oven i til bureauet. Hvis dit foretrukne flyselskab er Continental Airlines kan du vælge den nemme løsning: Søg med Jetcost, og bestil derefter direkte.

Jetcost kan gøre det samme for hoteller og biludlejning. Der er ingen skjulte omkostninger, og vi tager ikke en andel eller opkræver afgifter; vi giver dig bare de oplysninger, du har brug for. Næste gang du er på udkig efter en billig flybillet med Continental Airlines, så gå direkte til Jetcost.

Continental Airlines - flåde:

Service og underholdning ombord på Continental Airlines:

Bagage hos Continental Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Continental Airlines flyver primært til og fra Houston - George Bush Intercontinental Lufthavn (IAH).

Houston - George Bush Intercontinental (IAH / KIAH)

Grundlagt: 1934

30-09-2010

Continental Airlines - Alliancer og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Continental Airlines er tilsluttet alliancen Star Alliance. Bonusprogram for Continental Airlines er OnePass.


Continental Airlines (CO/COA)

Jetcost er gået i partnerskab med nogle af rejsebranchens største navne, så vi kan bringe dig billige tilbud fra Continental Airlines. Vores letanvendelig søgemaskine fjerner stresset fra flysøgningen, så du hurtigt og nemt kan få billige flybilletter fra Continental Airlines.