Flyrejser med Citilink Garuda Indonesia

Oplysninger om Citilink Garuda Indonesia

Citilink Garuda Indonesia er et populært flyselskab blandt Jetcosts brugere. Deres store udvalg af destinationer og gode tilbud tiltrækker en hær af kyndige shoppere på udkig efter billige flybilletter fra Citilink Garuda Indonesia. Besøg vores website for at se de seneste tilbud fra Citilink Garuda Indonesia, eller brug søgefunktionen, hvis du vil søge efter bestemte datoer og ledige fly.

Så næste gang, du planlægger en flyrejse, skulle du prøve Jetcosts website først. Du er måske på udkig efter de bedste tilbud på flybilletter med Citilink Garuda Indonesia, eller du overvejer måske at leje bil eller finde hotel. Uanset hvad det er, så vil Jetcost levere den bedste løsning.

Citilink Garuda Indonesia - flåde: 25

Oplysninger om Citilink Garuda Indonesias flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Airbus A320 Airbus A320-200 24
Boeing 737 Boeing 737-300 1

Service og underholdning ombord på Citilink Garuda Indonesia:

Bagage hos Citilink Garuda Indonesia (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Citilink Garuda Indonesia flyver primært til og fra Surabaya Lufthavn (SUB).

Surabaya - Juanda (SUB / WARR)

Grundlagt: 2001

Flådens alder (år): 4.6


Citilink Garuda Indonesia (QG/CTV)

Der søges ofte efter Citilink Garuda Indonesia på internettet for at finde billige tilbud på flyrejser. Problemet er, at der er så mange valgmuligheder og så mange oplysninger, du skal søge efter, når du er på udkig efter den perfekte flyrejse med Citilink Garuda Indonesia til din destination, så måske vil du være glad for at få lidt hjælp.