Flyrejser med China Airlines

Oplysninger om China Airlines

Uanset om du planlægger ferie eller forretningsrejse ved vi, at China Airlines er et af de bedste og mest anbefalede flyselskaber. Vi vil hjælpe dig med at finde billige flyrejser med China Airlines. Takket være vores letanvendelige website kan du også finde det bedste sted at reservere hotel og leje bil.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra China Airlines til dig.

China Airlines - flåde: 71 + 2

Oplysninger om China Airliness flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Airbus A330 Airbus A330-300 22
Airbus A340 Airbus A340-300 6
Boeing 737 Boeing 737-800 10
Boeing 747 Boeing 747-400 31

Service og underholdning ombord på China Airlines:

Bagage hos China Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: China Airlines flyver primært til og fra Taipei Lufthavn (TPE).

Taipei - Taoyuan International Airport (TPE / RCTP)

Fulde navn: China Airlines Ltd.

Grundlagt: 16-12-1959

Flådens alder (år): 9.1

China Airlines - Alliancer og bonusprogrammer (frequent flyer program) : China Airlines er tilsluttet alliancen SkyTeam. Bonusprogram for China Airlines er Dynasty Flyer.


China Airlines (CI/CAL)

Der søges ofte efter China Airlines på internettet for at finde billige tilbud på flyrejser. Problemet er, at der er så mange valgmuligheder og så mange oplysninger, du skal søge efter, når du er på udkig efter den perfekte flyrejse med China Airlines til din destination, så måske vil du være glad for at få lidt hjælp.