Flyrejser med BMI

Oplysninger om BMI

Med denne arbejdsmetode bevarer du overblikket. Det er nemt at forestille sig, den frustration det er at se et godt tilbud på billige flybilletter med BMI for efterfølgende blot at finde ud af, at der skal lægges gebyrer oven i til bureauet. Hvis dit foretrukne flyselskab er BMI kan du vælge den nemme løsning: Søg med Jetcost, og bestil derefter direkte.

Jetcost kan gøre det samme for hoteller og biludlejning. Der er ingen skjulte omkostninger, og vi tager ikke en andel eller opkræver afgifter; vi giver dig bare de oplysninger, du har brug for. Næste gang du er på udkig efter en billig flybillet med BMI, så gå direkte til Jetcost.

BMI - flåde: 26

Oplysninger om BMIs flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Airbus A319 Airbus A319-100 10
Airbus A320 Airbus A320-200 7
Airbus A321 Airbus A321-200 7
Airbus A330 Airbus A330-200 2

Service og underholdning ombord på BMI:

Bagage hos BMI (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: BMI flyver primært til og fra London - Heathrow Lufthavn (LHR).

London - Heathrow (LHR / EGLL)

Grundlagt: 16-02-1949

Flådens alder (år): 8.2

BMI - Alliancer og bonusprogrammer (frequent flyer program) : BMI er tilsluttet alliancen Star Alliance. Bonusprogram for BMI er Diamond Club.


BMI (BD/BMA)

Der søges ofte efter BMI på internettet for at finde billige tilbud på flyrejser. Problemet er, at der er så mange valgmuligheder og så mange oplysninger, du skal søge efter, når du er på udkig efter den perfekte flyrejse med BMI til din destination, så måske vil du være glad for at få lidt hjælp.