Flyrejser med Biman Bangladesh Airlines

Oplysninger om Biman Bangladesh Airlines

Jetcost giver dig den helt rigtige hjælp. Vi søger efter alle de tilgængelige billige tilbud fra Biman Bangladesh Airlines og giver dig det, som passer bedst til dine datoer, dine tidspunkter og dit budget. Når du har fundet det rette tilbud, skal du bare klikke videre til Biman Bangladesh Airlines, og bestille rejsen direkte hos dem.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra Biman Bangladesh Airlines til dig.

Biman Bangladesh Airlines - flåde: 8

Oplysninger om Biman Bangladesh Airliness flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Airbus A310 Airbus A310-300 2
Boeing 737 Boeing 737-800 2
Boeing 777 Boeing 777-300 4

Service og underholdning ombord på Biman Bangladesh Airlines:

Bagage hos Biman Bangladesh Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Biman Bangladesh Airlines flyver primært til og fra Dhaka Lufthavn (DAC).

Dhaka - Hazrat Shahjalal International (Zia Intl.) (DAC / VGHS)

Grundlagt: 04-01-1972

Flådens alder (år): 8.9


Biman Bangladesh Airlines (BG/BBC)

Når du er på udkig efter en flyrejse med Biman Bangladesh Airlines, giver det mening at begynde hos Jetcost. Vi er ikke agenter eller mellemmænd, blot en søgemaskine: ganske enkelt. Det betyder, at når du har fundet det perfekte tilbud på din flyrejse, så skal du bare klikke dig videre til Biman Bangladesh Airlines, og bestille direkte på deres website.