Flyrejser med Avior Airlines

Oplysninger om Avior Airlines

Med denne arbejdsmetode bevarer du overblikket. Det er nemt at forestille sig, den frustration det er at se et godt tilbud på billige flybilletter med Avior Airlines for efterfølgende blot at finde ud af, at der skal lægges gebyrer oven i til bureauet. Hvis dit foretrukne flyselskab er Avior Airlines kan du vælge den nemme løsning: Søg med Jetcost, og bestil derefter direkte.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra Avior Airlines til dig.

Avior Airlines - flåde: 11 + 2

Oplysninger om Avior Airliness flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Boeing 737 Boeing 737-200 8
Boeing 737-400 2

Service og underholdning ombord på Avior Airlines:

Bagage hos Avior Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Avior Airlines flyver primært til og fra Barcelona Lufthavn (BLA).

Barcelona - General José Antonio Anzoátegui International (BLA / SVBC)

Fulde navn: Aviones de Oriente C.A.

Grundlagt: 1994

Flådens alder (år): 28.1


Avior Airlines (9V/ROI)

Når du er på udkig efter en flyrejse med Avior Airlines, giver det mening at begynde hos Jetcost. Vi er ikke agenter eller mellemmænd, blot en søgemaskine: ganske enkelt. Det betyder, at når du har fundet det perfekte tilbud på din flyrejse, så skal du bare klikke dig videre til Avior Airlines, og bestille direkte på deres website.