Flyrejser med Arkia - Israeli Airlines

Oplysninger om Arkia - Israeli Airlines

Med denne arbejdsmetode bevarer du overblikket. Det er nemt at forestille sig, den frustration det er at se et godt tilbud på billige flybilletter med Arkia - Israeli Airlines for efterfølgende blot at finde ud af, at der skal lægges gebyrer oven i til bureauet. Hvis dit foretrukne flyselskab er Arkia - Israeli Airlines kan du vælge den nemme løsning: Søg med Jetcost, og bestil derefter direkte.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra Arkia - Israeli Airlines til dig.

Arkia - Israeli Airlines - flåde: 9

Oplysninger om Arkia - Israeli Airliness flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 5
Boeing 757 Boeing 757-300 2
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 1
Embraer ERJ-195 1

Service og underholdning ombord på Arkia - Israeli Airlines:

Bagage hos Arkia - Israeli Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Flådens alder (år): 11.6


Arkia - Israeli Airlines (IZ/AIZ)

Jetcost er gået i partnerskab med nogle af rejsebranchens største navne, så vi kan bringe dig billige tilbud fra Arkia - Israeli Airlines. Vores letanvendelig søgemaskine fjerner stresset fra flysøgningen, så du hurtigt og nemt kan få billige flybilletter fra Arkia - Israeli Airlines.