Flyrejser med Aeromexico

Oplysninger om Aeromexico

Uanset om du planlægger ferie eller forretningsrejse ved vi, at Aeromexico er et af de bedste og mest anbefalede flyselskaber. Vi vil hjælpe dig med at finde billige flyrejser med Aeromexico. Takket være vores letanvendelige website kan du også finde det bedste sted at reservere hotel og leje bil.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra Aeromexico til dig.

Aeromexico - flåde: 55 + 3

Oplysninger om Aeromexicos flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Boeing 737 Boeing 737-700 31
Boeing 737-800 12
Boeing 767 Boeing 767-200 6
Boeing 767-300 2
Boeing 777 Boeing 777-200 4

Service og underholdning ombord på Aeromexico:

Bagage hos Aeromexico (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Knudepunkt: Aeromexico flyver primært til og fra Mexico City - International Lufthavn (MEX).

Mexico City - Licenciado Benito Juarez International (MEX / MMMX)

Fulde navn: Aerovías de México, S.A. de C.V.

Grundlagt: 15-09-1934

Aktivitet begyndt: 02-1972

Flådens alder (år): 9.5

Aeromexico - Alliancer og bonusprogrammer (frequent flyer program) : Aeromexico er tilsluttet alliancen SkyTeam. Bonusprogram for Aeromexico er Club Premier.


Aeromexico (AM/AMX)

Hvis du vil flyve med Aeromexico, kan Jetcost hjælpe dig med at finde de bedste flytilbud, der findes online. Det tager kun et øjeblik at bruge vores søgemaskine til at finde de perfekte billige flybilletter med Aeromexico. Du kan også bare klikke på tilbuddene fra Aeromexico på vores website!