Vi bruger cookies til at levere vores services. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookiepolitik. For flere informationer tryk her OK

Billige hoteller i Basseterre

Hoteller i Basseterre

Find, sammenlign, og bestil et billigt hotel i Basseterre med Jetcost. Få de bedste priser i Basseterre. Indtast oplysninger om din hotelsøgning, og så vil Jetcost søge efter hoteller i Basseterre på 250 websites.

Hoteller i Basseterre

Er du på udkig efter hoteller i Basseterre?

Jetcost sammenligner tilbud på hoteller i Basseterre fra over 250 websites (Ebookers, Venere, Expedia, Booking, Laterooms, Lastminute ...). Jetcosts sammenligningsmaskine søger efter hoteller i Basseterre og gør det muligt at:
  • Søge, sammenligne og finde et billigt hotel i Basseterre
  • Se dit hotels placering på et kort over Basseterre
  • Se billeder af billige hoteller i Basseterre samt en beskrivelse af hotellet, bedømmelse, service, og faciliteter (internet, swimmingpool, aircondition ...)
Uanset om du er på udkig efter et billigt hotel i Basseterre eller er luksushotel, vil Jetcost finde de bedste priser og tilbud.

Priser på hoteller i Basseterre:
  • 1-stjernede hoteller fra :1_price
  • 3-stjernede hoteller fra 92
  • 5-stjernede hoteller fra :5_price (:5_hotel)
Bird Rock
2,40 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
6.14/10
(406 anmeldelser)
kr. 238
P.O. Box 65 Wigley Avenue
2,13 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
8.09/10
(216 anmeldelser)
kr. 766
P.O.Box 1586 Bay Road
1,03 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
8.00/10
(7 anmeldelser)
kr. 225
Cayon Street P O Box 457
1,03 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
-/10
(0 anmeldelser)
kr. 194

Til din rejse, hvad enten det er forretning eller ferie, kan du søge efter dit hotel på Jetcost, førende inden for sammenligning af hotelpriser. Sammenlign aktuelle priser og tilbud fra over 100 rejsebureauer og hotelwebsites, find de bedste priser, bestil, og spar penge. Find dit hotel med et enkelt klik: hostel, billigt hotel eller luksushotel i Basseterre. De mest populære byer, der søges efter på Jetcost, er: hoteller i Berlin, hoteller i Aarhus, hoteller i London, hoteller i Rom, hoteller i Paris...