Vi bruger cookies til at levere vores services. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookiepolitik. For flere informationer tryk her OK

Billige hoteller i Lalibela

Hoteller i Lalibela

Find, sammenlign, og bestil et billigt hotel i Lalibela med Jetcost. Få de bedste priser i Lalibela. Indtast oplysninger om din hotelsøgning, og så vil Jetcost søge efter hoteller i Lalibela på 250 websites.

Hoteller i Lalibela

Er du på udkig efter hoteller i Lalibela?

Jetcost sammenligner tilbud på hoteller i Lalibela fra over 250 websites (Ebookers, Venere, Expedia, Booking, Laterooms, Lastminute ...). Jetcosts sammenligningsmaskine søger efter hoteller i Lalibela og gør det muligt at:
  • Søge, sammenligne og finde et billigt hotel i Lalibela
  • Se dit hotels placering på et kort over Lalibela
  • Se billeder af billige hoteller i Lalibela samt en beskrivelse af hotellet, bedømmelse, service, og faciliteter (internet, swimmingpool, aircondition ...)
Uanset om du er på udkig efter et billigt hotel i Lalibela eller er luksushotel, vil Jetcost finde de bedste priser og tilbud.

Priser på hoteller i Lalibela:
  • 1-stjernede hoteller fra 0
  • 3-stjernede hoteller fra 0
  • 5-stjernede hoteller fra :5_price (:5_hotel)
Geterge, Lalibela Road
1,12 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
9.66/10
(136 anmeldelser)
kr. 17
Amhara Region
0,41 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
8.00/10
(101 anmeldelser)
kr. 9
North Wollo
0,67 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
6.96/10
(140 anmeldelser)
kr. 9
Lalibela City Centre
1,11 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
-/10
(0 anmeldelser)
kr. 10
Kebele 02 North Wollo Getergie
0,52 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
-/10
(0 anmeldelser)
kr. 16

Til din rejse, hvad enten det er forretning eller ferie, kan du søge efter dit hotel på Jetcost, førende inden for sammenligning af hotelpriser. Sammenlign aktuelle priser og tilbud fra over 100 rejsebureauer og hotelwebsites, find de bedste priser, bestil, og spar penge. Find dit hotel med et enkelt klik: hostel, billigt hotel eller luksushotel i Lalibela. De mest populære byer, der søges efter på Jetcost, er: hoteller i Berlin, hoteller i Aarhus, hoteller i London, hoteller i Rom, hoteller i Paris...