Vi bruger cookies til at levere vores services. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookiepolitik. For flere informationer tryk her OK

Billige hoteller i Dumai

Hoteller i Dumai

Find, sammenlign, og bestil et billigt hotel i Dumai med Jetcost. Få de bedste priser i Dumai. Indtast oplysninger om din hotelsøgning, og så vil Jetcost søge efter hoteller i Dumai på 250 websites.

Hoteller i Dumai

Er du på udkig efter hoteller i Dumai?

Jetcost sammenligner tilbud på hoteller i Dumai fra over 250 websites (Ebookers, Venere, Expedia, Booking, Laterooms, Lastminute ...). Jetcosts sammenligningsmaskine søger efter hoteller i Dumai og gør det muligt at:
  • Søge, sammenligne og finde et billigt hotel i Dumai
  • Se dit hotels placering på et kort over Dumai
  • Se billeder af billige hoteller i Dumai samt en beskrivelse af hotellet, bedømmelse, service, og faciliteter (internet, swimmingpool, aircondition ...)
Uanset om du er på udkig efter et billigt hotel i Dumai eller er luksushotel, vil Jetcost finde de bedste priser og tilbud.

Priser på hoteller i Dumai:
  • 1-stjernede hoteller fra :1_price
  • 3-stjernede hoteller fra 33
  • 5-stjernede hoteller fra :5_price (:5_hotel)
Jl Jend. Sudirman no. 88
0,52 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
7.82/10
(77 anmeldelser)
Jl. Jendral Sudirman No. 58
1,81 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
6.00/10
(13 anmeldelser)
Jl Wan Amir, Pelabuhan TPI Agri Bisnis, Purnama,Dumai Barat
6,10 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
-/10
(0 anmeldelser)

Til din rejse, hvad enten det er forretning eller ferie, kan du søge efter dit hotel på Jetcost, førende inden for sammenligning af hotelpriser. Sammenlign aktuelle priser og tilbud fra over 100 rejsebureauer og hotelwebsites, find de bedste priser, bestil, og spar penge. Find dit hotel med et enkelt klik: hostel, billigt hotel eller luksushotel i Dumai. De mest populære byer, der søges efter på Jetcost, er: hoteller i Berlin, hoteller i Aarhus, hoteller i London, hoteller i Rom, hoteller i Paris...