Vi bruger cookies til at levere vores services. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookiepolitik. For flere informationer tryk her OK

Billige hoteller i Kongsberg

Hoteller i Kongsberg

Find, sammenlign, og bestil et billigt hotel i Kongsberg med Jetcost. Få de bedste priser i Kongsberg. Indtast oplysninger om din hotelsøgning, og så vil Jetcost søge efter hoteller i Kongsberg på 250 websites.

Seneste søgninger efter hoteller i Kongsberg

Kongsberg Aktivitetspark kr. 451 fra 27 til 28 januar 3 dage siden

Hoteller i Kongsberg

Er du på udkig efter hoteller i Kongsberg?

Jetcost sammenligner tilbud på hoteller i Kongsberg fra over 250 websites (Ebookers, Venere, Expedia, Booking, Laterooms, Lastminute ...). Jetcosts sammenligningsmaskine søger efter hoteller i Kongsberg og gør det muligt at:
  • Søge, sammenligne og finde et billigt hotel i Kongsberg
  • Se dit hotels placering på et kort over Kongsberg
  • Se billeder af billige hoteller i Kongsberg samt en beskrivelse af hotellet, bedømmelse, service, og faciliteter (internet, swimmingpool, aircondition ...)
Uanset om du er på udkig efter et billigt hotel i Kongsberg eller er luksushotel, vil Jetcost finde de bedste priser og tilbud.

Priser på hoteller i Kongsberg:
  • 1-stjernede hoteller fra :1_price
  • 3-stjernede hoteller fra :3_price
  • 5-stjernede hoteller fra :5_price (:5_hotel)
Christian Augusts Gate 2
0,96 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
8.13/10
(648 anmeldelser)
kr. 166
Hermann Fossgate 1
0,80 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
7.90/10
(401 anmeldelser)
kr. 136
Vinjesgate 1
1,40 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
-/10
(0 anmeldelser)
kr. 97
Jondalsveien 1530
18,40 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
7.85/10
(14 anmeldelser)
kr. 87

Til din rejse, hvad enten det er forretning eller ferie, kan du søge efter dit hotel på Jetcost, førende inden for sammenligning af hotelpriser. Sammenlign aktuelle priser og tilbud fra over 100 rejsebureauer og hotelwebsites, find de bedste priser, bestil, og spar penge. Find dit hotel med et enkelt klik: hostel, billigt hotel eller luksushotel i Kongsberg. De mest populære byer, der søges efter på Jetcost, er: hoteller i Berlin, hoteller i Aarhus, hoteller i London, hoteller i Rom, hoteller i Paris...