Vi bruger cookies til at levere vores services. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookiepolitik. For flere informationer tryk her OK

Billige hoteller i Kamphaeng Phet

Hoteller i Kamphaeng Phet

Find, sammenlign, og bestil et billigt hotel i Kamphaeng Phet med Jetcost. Få de bedste priser i Kamphaeng Phet. Indtast oplysninger om din hotelsøgning, og så vil Jetcost søge efter hoteller i Kamphaeng Phet på 250 websites.

Hoteller i Kamphaeng Phet

Er du på udkig efter hoteller i Kamphaeng Phet?

Jetcost sammenligner tilbud på hoteller i Kamphaeng Phet fra over 250 websites (Ebookers, Venere, Expedia, Booking, Laterooms, Lastminute ...). Jetcosts sammenligningsmaskine søger efter hoteller i Kamphaeng Phet og gør det muligt at:
  • Søge, sammenligne og finde et billigt hotel i Kamphaeng Phet
  • Se dit hotels placering på et kort over Kamphaeng Phet
  • Se billeder af billige hoteller i Kamphaeng Phet samt en beskrivelse af hotellet, bedømmelse, service, og faciliteter (internet, swimmingpool, aircondition ...)
Uanset om du er på udkig efter et billigt hotel i Kamphaeng Phet eller er luksushotel, vil Jetcost finde de bedste priser og tilbud.

Priser på hoteller i Kamphaeng Phet:
  • 1-stjernede hoteller fra :1_price
  • 3-stjernede hoteller fra 0
  • 5-stjernede hoteller fra :5_price (:5_hotel)
325/16 Tesa 2 Road, Tambon Nai-Muang, Amper Muang
1,50 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
8.00/10
(22 anmeldelser)
kr. 8
45 Soi 2 Thetsaban2 Rd A Muang
2,79 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
-/10
(0 anmeldelser)
kr. 4
10 Soi 24 Rajdamnern 1 Road Nai Mueang Kamphaeng Phet
3,65 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
-/10
(0 anmeldelser)
kr. 3
114/21 Chakungrao
2,23 km fra centrum
Brugerbedømmelse:
-/10
(0 anmeldelser)
kr. 3

Til din rejse, hvad enten det er forretning eller ferie, kan du søge efter dit hotel på Jetcost, førende inden for sammenligning af hotelpriser. Sammenlign aktuelle priser og tilbud fra over 100 rejsebureauer og hotelwebsites, find de bedste priser, bestil, og spar penge. Find dit hotel med et enkelt klik: hostel, billigt hotel eller luksushotel i Kamphaeng Phet. De mest populære byer, der søges efter på Jetcost, er: hoteller i Berlin, hoteller i Aarhus, hoteller i London, hoteller i Rom, hoteller i Paris...