Vi bruger cookies til at levere vores services. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookiepolitik. For flere informationer tryk her OK

Flyrejser med REX (Regional Express)

Oplysninger om REX (Regional Express)

Uanset om du planlægger ferie eller forretningsrejse ved vi, at REX (Regional Express) er et af de bedste og mest anbefalede flyselskaber. Vi vil hjælpe dig med at finde billige flyrejser med REX (Regional Express). Takket være vores letanvendelige website kan du også finde det bedste sted at reservere hotel og leje bil.

Så næste gang, du planlægger en flyrejse, skulle du prøve Jetcosts website først. Du er måske på udkig efter de bedste tilbud på flybilletter med REX (Regional Express), eller du overvejer måske at leje bil eller finde hotel. Uanset hvad det er, så vil Jetcost levere den bedste løsning.

REX (Regional Express) - flåde: 19

Oplysninger om REX (Regional Express)s flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Saab 340 Saab 340-Saab 340 19

Service og underholdning ombord på REX (Regional Express):

Bagage hos REX (Regional Express) (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Flådens alder (år): 18.2

Flyrejser med REX (Regional Express): billige flyrejser og de seneste rejsetilbud

Fly

Lufthavnskoder

Pris

Flydatoer

Flybillet Cairns Townsville CNS - TSV kr. 671 den 15 Juni

Baseret på seneste søgninger efter flyrejser. Seneste ændring: 23-03-2017


REX (Regional Express) (ZL/RXA)

Når du er på udkig efter en flyrejse med REX (Regional Express), giver det mening at begynde hos Jetcost. Vi er ikke agenter eller mellemmænd, blot en søgemaskine: ganske enkelt. Det betyder, at når du har fundet det perfekte tilbud på din flyrejse, så skal du bare klikke dig videre til REX (Regional Express), og bestille direkte på deres website.