Vi bruger cookies til at levere vores services. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookiepolitik. For flere informationer tryk her OK

Flyrejser med Peruvian Airlines

Oplysninger om Peruvian Airlines

Med denne arbejdsmetode bevarer du overblikket. Det er nemt at forestille sig, den frustration det er at se et godt tilbud på billige flybilletter med Peruvian Airlines for efterfølgende blot at finde ud af, at der skal lægges gebyrer oven i til bureauet. Hvis dit foretrukne flyselskab er Peruvian Airlines kan du vælge den nemme løsning: Søg med Jetcost, og bestil derefter direkte.

Så næste gang, du planlægger en flyrejse, skulle du prøve Jetcosts website først. Du er måske på udkig efter de bedste tilbud på flybilletter med Peruvian Airlines, eller du overvejer måske at leje bil eller finde hotel. Uanset hvad det er, så vil Jetcost levere den bedste løsning.

Peruvian Airlines - flåde: 10 + 1

Oplysninger om Peruvian Airliness flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Boeing 737 Boeing 737-200 7
Boeing 737-300 3

Service og underholdning ombord på Peruvian Airlines:

Bagage hos Peruvian Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Flådens alder (år): 29.2

Flyrejser med Peruvian Airlines: billige flyrejser og de seneste rejsetilbud

Fly

Lufthavnskoder

Pris

Flydatoer

Flybillet La Paz Lima LPB - LIM kr. 2186 den 24 Juli
Flybillet La Paz Bogota LPB - BOG kr. 3187 den 12 Juli

Baseret på seneste søgninger efter flyrejser. Seneste ændring: 22-03-2017


Peruvian Airlines (P9/PVN)

Der søges ofte efter Peruvian Airlines på internettet for at finde billige tilbud på flyrejser. Problemet er, at der er så mange valgmuligheder og så mange oplysninger, du skal søge efter, når du er på udkig efter den perfekte flyrejse med Peruvian Airlines til din destination, så måske vil du være glad for at få lidt hjælp.