Vi bruger cookies til at levere vores services. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookiepolitik. For flere informationer tryk her OK

Flyrejser med Juneyao Airlines

Oplysninger om Juneyao Airlines

Juneyao Airlines er et populært flyselskab blandt Jetcosts brugere. Deres store udvalg af destinationer og gode tilbud tiltrækker en hær af kyndige shoppere på udkig efter billige flybilletter fra Juneyao Airlines. Besøg vores website for at se de seneste tilbud fra Juneyao Airlines, eller brug søgefunktionen, hvis du vil søge efter bestemte datoer og ledige fly.

Jetcost skærer mellemleddet fra og giver dig direkte adgang til nogle af markedets bedste rejsebureauer, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer. Vi har den eneste rejsesøgemaskine, du nogensinde får brug for, og den er nem at anvende. Du skal bare læne dig tilbage og slappe af, mens vi finder billige tilbud fra Juneyao Airlines til dig.

Juneyao Airlines - flåde: 34

Oplysninger om Juneyao Airliness flåde

Flytype Flyvemaskine Antal flyvemaskiner
Airbus A320 Airbus A320-200 32
Airbus A321 Airbus A321-200 2

Service og underholdning ombord på Juneyao Airlines:

Bagage hos Juneyao Airlines (tilladelse, overvægtsgebyrer):

Grundlagt: 2005

Flådens alder (år): 3.5

Flyrejser med Juneyao Airlines: billige flyrejser og de seneste rejsetilbud

Fly

Lufthavnskoder

Pris

Flydatoer

Flybillet Shanghai Taipei PVG - TSA kr. 2044 fra 30 Marts til 03 April
Flybillet Shanghai Sanya PVG - SYX kr. 3570 fra 12 til 20 Juli

Baseret på seneste søgninger efter flyrejser. Seneste ændring: 28-03-2017


Juneyao Airlines (HO/DKH)

Når du er på udkig efter en flyrejse med Juneyao Airlines, giver det mening at begynde hos Jetcost. Vi er ikke agenter eller mellemmænd, blot en søgemaskine: ganske enkelt. Det betyder, at når du har fundet det perfekte tilbud på din flyrejse, så skal du bare klikke dig videre til Juneyao Airlines, og bestille direkte på deres website.