Vi bruger cookies til at levere vores services. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores cookiepolitik. For flere informationer tryk her OK

Biludlejning i Chania

Billig biludlejning: seneste søgninger for Chania (CHQ)

Billeje Chania kr. 111 fra 18 til 25 Juni Billeje  5 dage siden
Billeje Chania kr. 152 fra 11 til 25 Juli Billeje  7 dage siden
Billeje Chania kr. 156 fra 11 til 18 Juli Billeje  7 dage siden
Billeje Chania kr. 98 fra 20 Maj til 03 Juni Billeje  23 dage siden
Billeje Chania kr. 98 fra 20 Maj til 03 Juni Billeje  23 dage siden
Billeje Chania kr. 175 fra 08 til 22 Juli Billeje  88 dage siden
Billeje Chania kr. 101 fra 22 April til 06 Maj Billeje  102 dage siden
Billeje Chania kr. 227 fra 03 til 31 August Billeje  105 dage siden
Billeje Chania kr. 116 fra 09 til 30 Maj Billeje  115 dage siden

Billig biludlejning i Chania

Sammenlign billige biludlejninger i Chania med et enkelt klik. Søg i tusindvis af tilbud og kategorier (Mini, Økonomi, Kompakt, Luksus, Minibus) for at finde den billigste pris på din bil i Chania. Jetcost er en søgemaskine, der er ikke kun er specialiseret i biludlejning, men også i flyrejser og hoteller. Sammenlign også billige hoteller i Chania og flybilletter til Chania.

Vejrudsigt for Chania
 • Fredag 20
  Min 7 °C
  Max 11 °C
 • Lørdag 21
  Min 7 °C
  Max 12 °C
 • Søndag 22
  Min 8 °C
  Max 13 °C
 • Mandag 23
  Min 8 °C
  Max 17 °C
 • Tirsdag 24
  Min 10 °C
  Max 19 °C

Sammenlign priser på biludlejning i Chania: Sammenlign priser på Jetcost for at bestille en billig bil i Chania (Grækenland). Find den billigste bil i Chania ved at søge i tilbud fra udlejningsfirmaer, brokere og rejsebureauer. .
Uanset destinationen: togstationer i Chania, centrum eller lufthavnen. Bestil din udlejningsbil til en lav pris med en hurtig søgning efter biludlejning i Chania.
Uanset om du er på udkig efter en økonomisk bil, el almindelig bil eller endda en luksusbil, om den skal være med manuelt gear eller automatgear, eller om den skal være med eller uden aircondition, så er Jetcost garanti for, at du finder den bedste pris!
Mini, Økonomi, Trafik, Sedan, Stationcar, MPV, SUV, Kompakt, Komfort, Prestige, Cabriolet eller Luksus – Find din bil, og lej den til rabatpris. Jetcost er den bedste måde at bestille en billig bil på. Vi har et stort udvalg af mærker, modeller og virksomheder (Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Alamo, Budget, Thrifty ...), og vi garanterer, at du sparer tid og penge.
Biludlejning i København - Biludlejning i Aarhus - Biludlejning Odense - Biludlejning Flensborg - Biludlejning i Malaga - Biludlejning i Aalborg - Biludlejning USA - Biludlejning Mallorca